Om oss

Familiebedriften

Skretting AS ble etablert av Rasmus «Grossen» Skretting i 1928. Rasmus var grossisten som skaffet mange forskjellige produkter til bygda og sendte faktisk mye slakter varer ut av bygda. Rett så det var gikk det faktisk forsendelser helt til Oslo.

På den tiden drev han både med kretturhandel og slakteri. Senere ble det bygget pølsemakeri og slakteriet ble modernisert. Rasmus drev slakteri og kjøttforretning frem til 1968. Da tok sønnen Arthur over. Broren Reidar tok over driften i 1976. Noen år tidligere hadde slakteriet blitt avviklet på grunn av strengere krav til hygiene. All fokus ble fra da av lagt på butikkdrift. Slakteriet gikk inn som en del av Jæren Offentlige slakteri.

Med tiden tok sønnen til Reidar, Håvard, over driften. Rett som det var kom sønnen til Håvard, Reidar jr, innom for å se på hva faren og farfaren gjorde. Etter som tiden gikk ble han mer og mer vanlig å se i butikken.  I dag er det Reidar, oldebarnet av Rasmus, som styrer bruket.

I dagens moderne butikk finner du et stort utvalg av egenproduserte varer. Alt lages av lokale råvarer så sant det er mulig. Velkommen innom til oss.

«Grossens postei, vertdu aldri lei»

bilde av reidar Skretting

Velkommen innom og møt litt god gammeldags service og ekte matglede.